ORSZÁGKONYHA KARÁCSONY

ORSZÁGKONYHA KARÁCSONY

Melegkonyhás ételek

Ízműves

Az én történetem

Hagyományos ételek, régi receptek alapján, olykor egy kicsit másképp.

Célunk a nagyvárosi forgatagban az olyan vendéglátás megtestesítése, ami örömet szerez a városlakóknak, valamint a hazai és nemzetközi turistáknak egyaránt. Cégünk kínálata egyszerre biztosít egyedi vendégélményt, és erősíti a hazai gasztronómiai és kulturális hagyományokat is. Gazdag választékunkban szerepelnek házias, az ünnepkörhöz kapcsolódó grill- és halételek, frissen sültek, hamburgerek és egyéb finomságok.

Mit találsz itt?

A legszélesebb, magyar karácsonyi hagyományokat és vásári jellegű ételeket tükröző gasztronómiai kínálatot jelenítjükk meg a Deák Ferenc téren és a Városháza parkban.
 Találsz nálunk kolbászvariációkat, XXL Burgereket, karácsonyi válogatást disznóságokból, vagy épp melegen füstölt lazacot salátaágyon, amiket meleg és hideg karácsonyi italokkal koronázhatsz meg.
Alapvető célunk, missziónk, hogy az ismert és elismert ízvilággal a mai igényekhez igazodva nem csak a hagyományos alapanyagokból dolgozunk: jelentős figyelmet fordítunk azon vendégeinkre is, akik az „egészséges” ételeket részesítik előnyben, vagy vegetáriánusok, esetlegvalamilyen ételallergiában szenvednek.

Elérhetőségek:

[email protected]

06-30-555-0033

Facebook oldal

Weboldal

This site is registered on wpml.org as a development site.