Grillház – magyaros ételek

Grillház – magyaros ételek

Magyaros ételek

Ízműves

Az én történetem

A helyszínen sütjük a házi magyaros kolbászt, aminek különböző extra variációit kínáljuk vendégeinknek. Népszerű termékünk a külföldiek körében is jól ismert „HUN-DOG”.
Emellett további magyaros ételeket kínálunk, mint a csirkegulyás, a töltött káposzta tejföllel és friss házi kenyérrel, vagy épp a gyerekek kedvence, a rántott csirkemell hasábburgonyával.

Éveken keresztül üzemeltettünk magyaros jellegű Street Food büféket a Budai Várban, a belvárosban a Fashion Streeten, valamint a Hungaroring területén. A Cafe de Paris éttermet 14 éve indítottuk a Vörösmarty téren.
Hivatásunk a túlnyomórészt külföldi vendégkörünkkel megismertetni a magyar konyha remekeit. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a megújuló konyhatechnológiának köszönhetően újragondolt, magyaros ízeket varázsoljunk a tányérra.

 

Mit találsz itt?

A házi kolbász a magyaros street food konyha elengedhetetlen része, kiválasztására és minőségére külön gondot fordítunk, hogy csak a legjobb kerülhessen vásárlóink tányérjára.

A magyar konyha karácsonyi hangulatot leginkább megidéző ételével, a töltött káposztával is készülünk, amelynek ízesítése a hagyományt követő módon történik.

Gondolunk a hideg időben fázós vendégeinkre is, melegital kínálatunkban  alkoholos és alkoholmentes változatokat is találni.

Elérhetőségek:

[email protected]

06-20-356-3637

Facebook oldal

Weboldal

This site is registered on wpml.org as a development site.