Csóka Brigitta – Mézeskalács
Kézműves desszert
Az én történetem
Szeretnénk, hogy a következő generációk számára is megmaradjon a mézeskalács iránti szeretet.
A jó mézeskalács szinte teljesen egészében fatüzelésű kemencében mézzel és házi tojásból gyúrt tésztából, kézzel formázva készül. Ízesítésére szegfűszeg, fahéj és szerecsendió szolgál.
Mit találsz itt?
Standunkon számos ízesítésben találhatóak mézeskalács puszedlik: kakaós, kókuszos, lekvárral töltött, hagyományos cukormázas és a karácsonyi hangulat sztárja: a fahéjas.
Ezeken felül ott van még nagyon sok vásárlónk kedvence: a hagyományos mogyorós csók.
Természetesen a karácsonyi díszítés elmaradhatatlan éke és a gyerekek kedvence sem maradhat ki: a díszített mézeskalács figurák. Ezek csillag, fenyőfa, angyalka, rénszarvas, hóember, mikulás és még sok más alakban és formában megvásárolhatóak nálunk.