Budapesti Karácsony 2022

Ízek ajándéka

5 finomság, amelyet adhatsz ajándékba vagy elfogyaszthatsz ott helyben, hogy azonnal feldobja a napod!  

Karácsonyi vendégség, két ünnep közti látogatás, szilveszteri köszöntés: olyan alkalmak, amikor úgy érezheted, illene vinned valamit ajándékba. De kinek van a nagy karácsonyi pörgés után ötlete még plusz meglepetésre? 

Ilyenkor jönnek jól azok az extra finomságok, amik bár kicsik, mégis nagy örömet okoznak és gyorsan beszerezhetőek. 

Ismerd meg a Deák Ferenc téri karácsonyi vásár 5 kézműves desszert ajánlatát, amelyekkel biztosan örömet szerzel majd, akár ajándékba adod, akár magadat lepnéd meg valamivel! 

  1. Csóka Brigitta mézeskalácsai fatüzelésű kemencében, mézzel és házi tojásból gyúrt tésztából, kézzel formázva készülnek. Szegfűszeggel, fahéjjal és szerecsendióval ízesíti és csodaszépen csomagolja őket, hogy ajándékozásra készen vihesd magaddal!

 

  1. Szinte biztosan ismered te is a chocoMe kézzel, extra hozzávalókkal készített csokoládéit. Találd meg a tökéletesen csomagolt, isteni ajándékot a Deák téren a chocoMe standjánál!

 

  1. A macaron egy nagyon divatos és még annál is finomabb desszert. A Macaron Adventnél találsz klasszikus tejcsokis, vaníliás, pisztáciás és gyümölcsös ízű sütiket, valamint karácsonyi hangulatú desszerteket mézeskalácsos, puncsos és mandulás verzióban.

 

  1. A Király Marcipánnál fantasztikus, csodásan formázott desszerteket találsz szinte minden ízben, amit csak a marcipánnal össze lehet hozni.

 

  1. Mézet és méhviasz gyertyát a mézestől! Lázók Béla szülőfaluja legkülönfélébb mézeit, illatos gyertyáit, valamint tea- és kávékülönlegességeket kínál, hogy olyasmit adhass, ami neked is nagyon jól esne.

 

  

Ajándékozz csodás ízeket, vagy lepd meg magad velük ott helyben és legyen egy remek napod! 

This site is registered on wpml.org as a development site.