Karácsony Budapesten

Téli Budapest

Téli Budapest

 

Legyen bár ez a leghidegebb évszak, a téli Budapest is megannyi izgalommal és élménnyel vár mindenkit. Kihagyhatatlan program a sok-sok meleg és gyógyvízű termál- és élményfürdő egyikének a meglátogatása, ahol élvezhetjük a források testet és lelket felfrissítő erejét.

Az ünnepi fényekbe öltözött városban sétálhatunk a feldíszített Andrássy vagy Bartók Béla úton. Az adventi időszak igazi szenzációja a Fényvillamos, amely minden évben több látványos útvonalon is közlekedik.

Felejthetetlen élmény még a közös siklás a Műjégen a Városligetben, a telente elvarázsolt mesekastély érzését keltő Vajdahunyad vára mellett. A budai hegyek is télen a legszebbek, főleg hótakaró alatt. Az erdőben kanyargó, néhol vaskályhával fűtött Gyermekvasút egészen a csodás panorámát adó János-hegyi Erzsébet-kilátóig repít minket.

Maradj még, és fedezd fel a téli Budapestet!

 

Budapest minden évszakban számtalan élményt és látnivalót kínál az ide látogatóknak, de van-e szebb annál, mint felfedezni az ünnepi fényekbe öltözött várost? Vásárolj BUDAPEST CARD-ot és élvezd a több mint 30 ingyenes szolgáltatást, és a további kedvezményeket!

Megveszem

Ünnepeljünk együtt Budapesten!

Merülj el Budapest látványosságaiban, csodás attrakcióiban és páratlan hangulatában. Próbáld ki híres fürdőinket, ismerd meg a város rejtett kincseit, pezsgő kulturális életét és látogass el az igazi téli mesevilágot idéző Adventi- és Karácsonyi Vásárunkra a Vörösmarty téren, ahol minden kézműves és gasztronómiai termék árából 10% kedvezményt biztosítunk a BUDAPEST CARD tulajdonosoknak. Ha pedig a kártyád november 19. és december 31. között Budapestinfo Pontjaink egyikén váltod meg, vendégünk vagy egy forralt borra a vásáron!

A kártyákról