Karácsony Budapesten

Rólunk

Kedves Látogatónk!

Várod már a forraltbor és a mézeskalács fűszeres illatát, a karácsonyi fények csillogását, az ünnepi hangulatot a vásári forgatagban, a nevetést a barátokkal, a meghitt pillanatokat a családdal?

A Budapest Brand nZrt, a főváros hivatalos turisztikai, kulturális és marketing szervezete már azon dolgozik, hogy 2022-ben is élményekben gazdag, felszabadult, mégis biztonságos adventi környezetet teremtsen szeretett közösségnek, amelyhez Te is hozzátartozol!

Látogasd meg idén is novembertől Budapest központjában több helyszínen megrendezésre kerülő Karácsonyi Vásárunkat, fedezd fel a hazai kézművesek standjait, és lepd meg szeretteidet egy valóban egyedi ajándékkal, vagy csak merülj el az ámulatos forgatagban egy forró itallal a kezedben!

Nálunk megtalálsz mindent az ünnepekre: nagy műgonddal készült kerámiák és csalogató mézeskalácsok, pihepuha tervezői sapkák és sálak, és különleges fadíszek a tökéletes karácsonyfához, itt bátran szemezgethetsz a bőséges kínálatból.

Válogass a számos ízműves konyhájából: a hagyományos vásári ételek és italok mellett ínyenc különlegességek is várnak téged. A gasztronómiai élmények megkoronázása pedig a gondtalan és szeretetteljes együttlét élménye! Hiszen mindannyiunk legnagyobb ajándéka, maga az ünnep!

Böngészd addig is honlapunkat, ahol hamarosan friss információkkal és új helyszínekkel jelentkezünk.