Karácsony Budapesten

Rólunk

Kedves Látogatónk!

Várod már a forraltbor és a mézeskalács fűszeres illatát, a karácsonyi fények csillogását, az ünnepi hangulatot a vásári forgatagban, a nevetést a barátokkal, a meghitt pillanatokat a családdal?

 

2022-ben is vár a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren!

A Budapest Brand nZrt, a főváros hivatalos turisztikai, kulturális és marketing szervezete már azon dolgozik, hogy 2022-ben is élményekben gazdag, felszabadult, mégis biztonságos adventi környezetet teremtsen szeretett közösségnek, amelyhez Te is hozzátartozol!

Látogass el idén novemberben is a Vörösmarty térre, fedezd fel a hazai kézművesek standjait, és lepd meg szeretteidet egy valóban egyedi ajándékkal, vagy csak merülj el az ámulatos forgatagban egy forró itallal a kezedben!

Nálunk megtalálsz mindent az ünnepekre: nagy műgonddal készült kerámiák és csalogató mézeskalácsok, pihepuha tervezői sapkák és sálak, és különleges fadíszek a tökéletes karácsonyfához, itt bátran szemezgethetsz a bőséges kínálatból.

Válogass a számos ízműves konyhájából: a hagyományos vásári ételek és italok mellett ínyenc különlegességek is várnak téged. A gasztronómiai élmények megkoronázása pedig a gondtalan és szeretetteljes együttlét élménye! Hiszen mindannyiunk legnagyobb ajándéka, maga az ünnep!

Böngészd addig is honlapunkat, ahol hamarosan friss információkkal jelentkezünk, és találkozzunk 2022-ben is Európa egyik legszebb karácsonyi vásárán!