Kézművesek

Lepizsán Attila – Lepizsán Bags

Táskakészítő

Az én történetem:

Családunk 1994 óta foglalkozik egyedi tervezésű bőr termékek készítésével. Táskáinkat letisztult vonalvezetés, időtállóság jellemzi, hétköznapi használatra készülnek. A tervezés során fontos számunkra, hogy praktikus, akár több funkcióval rendelkező termékeket készítsünk, amiket a felhasználó az igényeihez és stílusához tud alakítani. Olasz marhabőröket használunk, amivel a fenntarthatóságok támogatjuk: tartós, hosszú ideig hordható tárgyakat készítünk, természetes alapanyagokból.

Mit találsz nálam:

Folk táskáink a hagyományos formákra és díszítésre épülő újragondolt, funkcionálisan használható termékek csoportja. A termékek tervezésénél fontos kritérium volt számunkra, hogy használati, ne pedig dísztárgyakat alkossunk. Ezen táskák fő közönsége a népies motívumokat kedvelő, jellemzően a középkorú korosztály mellet azok a külföldiek, akik nem csak tipikus tömegszuvenírrel szeretnének emlékezni országunk kézműves kultúrájára, hanem egy különleges használati tárggyal.
Urban termékcsaládunk jellegzetessége a funkcionalitás. Azok számára készülnek, akik szeretik a színes és funkcionálisan alakítható termékeket a mindennapi használatban. Emellett azok a fiatalok kedvelik ezeket a termékeinket, akik nem a Fast Fashiont keresik. Ki szeretnének tűnni a tömegből, és emellett egy jól használható, jó minőségű bőrből készült terméket keresnek.