http://Erdélyi%20Tibor%20-%20Csanaki%20Méhes%20Céh%20portré

Kézművesek

Erdélyi Tibor – Csanaki Méhes Céh

méhész szakmérnök

Az én történetem:

A Csanaki Méhes Céh célja, hogy a méz, és a méhészeti termékek valódi értékét bemutassa. Ezt úgy teszi, hogy a virágnyílástól a becsomagolt termékig alázattal és gondosan törekszik arra, hogy az emberi munka megőrizze a természet ajándékát. Olyan kézműves minőségű élelmiszert állítunk elő, amihez sem hozzáadni, sem elvenni nem kell... Évről évre azon munkálkodunk, hogy a méhészeti termékek a lehető legfinomabbak legyenek, és azok megőrizzék tápanyag tartalmukat.

Mit találsz nálam:

Választékunkban megtalálhatóak a különleges fajta és krémmézek, természetes mézkeverékek, exkluzív megjelenésű mézek, maci & méz, HoReCa termékek, méhészeti termékek, propolisz alapú termékek, méhpempő alapú termékek, magvas mézes termékek, méhviasz alapú termékek, valamint kiegészítő termékek is.
Minden termékünk saját termelésű és csomagolású, amire 100 % garanciát vállalunk! A Csanaki Méhes Céh arra kötelezte el magát, hogy nem asszisztál a tömegtermelésnek, hanem megvédelmezi a termék értékeit. Ezért nem enged a nyomásnak, és a mézet természeti és kereskedelmi értékének megfelelő helyén kezeli. Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünkkel embertársaink életminőségéhez hozzájárulunk.