http://Boldizsár%20Károly%20portré

Kézművesek

Boldizsár Károly – Bomo Art Budapest

könyvkötéspapírtermékek

Az én történetem:

A Bomo Art Budapest név mögött kiváló, lelkes munkatársak alkotta kézműves manufaktúra áll, akik együttes erővel tesznek meg mindent a célért: szorosabbra fűzni ember és könyv kapcsolatát, felébreszteni az alvó alkotásvágyat. Boldizsár Károly, a Bomo Art Budapest alapítója, gyerekkora óta a papír szerelmese, munkatársaival együtt folyamatosan arra törekszenek, hogy szép és exkluzív termékeikkel kivételes örömet szerezzenek a leendő napló tulajdonosoknak.

Mit találsz nálam:

Mit talál standunkon? A Bomo Art kerek vagy négyzet alakú dobozaiba a gardrób, dolgozósarok, vagy akár a konyha apró kincseit is elrejtheti, de ajándékot is átnyújhat bennük, hiszen a grafikával díszített, tartós Bomo papírdobozok nem csak okosak, de szépek is.
A magyar, illetve angol felirattal ellátott, vagy éppen szöveg nélküli, ódon színű Bomo üdvözlőkártyák kedves emlékeket ébresztenek, sőt, az ízléses üdvözlőkártya a lakás díszévé is válhat. ÚJ letterpress levélpapírunkat kézzel készített díszdobozokba rendeztünk. A mintákhoz illő, csomagolópapírjainkkal borított fiókos dobozokban 24 db levélpapír és 24 db, a doboz mintájával megegyező grafikájú papírral bélelt boríték található.
A 2022-es Falinaptárunkhoz a legnépszerűbb csomagolópapírjaink részleteiből és motívumaiból állítottunk össze egy gyönyörű új sorozatot, melyben július hónapnál megtalálhatod az idei év egyik újdonságát, az Irány a Balaton! grafikánkat is.
A részben bőr, részben pedig papír borítású Bomo naplók különféle motívumokkal kaphatók. Hogy a sok-sok lapozgatástól ne hulljon darabjaira a titkait őrző kötet, tartós fűzési technikával készítjük naplóinkat. Az 52 oldalas asztali jegyzettömb, az év 52 hetére nyújt tiszta felületet. Az oldalakat megtöltheted színes programokkal, feladatokkal és hasznos információkkal.