http://Híreske-Gastro

Ízműves

Vida Sándor

hagyományos karácsonyi fogásokmagyaros ételek

Az én történetem:

Minden siker titka az, hogy jobbat csináljunk, mint ami épp csak elég jó. Mert mindenki megérdemli a minőséget! Cégünk törekszik arra, hogy vevőbarát árakkal, széles választékkal és szívélyes kiszolgálással várja leendő vendégeit.
Rendezvényekre kínálunk „testreszabott” gasztronómiai szolgáltatást azoknak, akik igénylik a minőséget, a megbízhatóságot, változatosságot, melyet a vállalkozásunk fémjelez. Második generációs üzemeltetésű Húsüzemünk hazai termékekből biztosítja a minőségi alapanyagot és frissen készülő ételeink kiváló színvonalát. Nagy hangsúlyt fektetünk az állandó minőségre és választékra.

Mit találsz nálam:

Étel választékunkban megtalálható a ropogós malacsült, sült libamáj, -libacomb, báránysült, sous vide eljárással készített porhanyós sertés csülök és lazac steak citromos lime mártásban. Ünnepi kínálatunk kihagyhatatlan ajánlata a kolozsvári töltött káposzta, a vörösboros marhapörkölt juhtúrós sztrapacskával, a mangalica sültkolbász-sült hurka, a juhtúrós polenta, valamint a szilvával és fahéjas almával töltött krokett. Desszertjeink között a házi bejgli és házi rétes is megtalálható.
Standunknál saját pácolású termékeket is találsz kiváló hazai alapanyagokból: szarvasmarha, borjú, bárány, magyar mangalica, kacsa, liba, csirke, pulyka. Állandó őstermelő partnereinktől szerezzük be a zöldségeket, savanyúságokat, kenyérféleségeket, italválasztékot és kiegészítő termékeket.

  • http://Híreske-Gastro%204
  • http://Híreske-Gastro
  • http://Híreske-Gastro
  • http://Híreske-Gastro