http://Kővári%20Vendégház

Ízműves

Kővári Imre

családi menühalételekmagyaros ételekvadételek

Az én történetem:

Számomra a vendéglátásban nemcsak az a fontos, hogy jókat egyenek nálam – ez alapfeltétel -, hanem az is, hogy otthon érezzék magukat, sok mosolyt, odafigyelést és megbecsülést kapjanak. A mi szakmánkban a közvetlenség, a jókedv, némi vagányság és az udvariasság már fél siker. Kisgyerekként is vonzott a konyha, de eleinte nem készültem a vendéglátásra.
Végül mégis engedtem a “csábításnak”. Annak a csábításnak, ami örök életemben meghatározta cselekedeteimet: emberekkel foglalkozni.

Mit találsz nálam:

Standunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett különleges hal- és vadételekkel is várjuk a vendégeket. Hogy igazán finom legyen az étel, minőségi alapanyagokra van szükség, amelyeknek a beszerzési költsége is magasabb. Ez az az ár, amit – szó szerint – meg kell fizetni egy-egy finom ételért. Egyre többször nézik meg a fesztiválokon, rendezvényeken, hogy minőségi alapanyagokból készült ételeket egyenek. Azért érdemes étterembe járni, fesztiválokon kipróbálni az igazi kulináris, magyar ételeket, hogy olyan fogásokat kóstolhassunk, amit odahaza nem készítenénk el. Rengeteg energiát és odafigyelést kíván egy új fogás megalkotása, így érdemes az étteremben a séf által összeállított ételkompozíciót megkóstolni.

  • http://Kővári%20Vendégház
  • http://Kővári%20Vendégház
  • http://Kővári%20Vendégház
  • http://Kővári%20Vendégház